Nog een reactie van een van de deelnemers van de afgelopen NLP Master Practitioner:

"Hallo Joost,

Een beetje te laat maar daar had ik een voor mij zeer goede en plezierige reden voor, maar hier toch nog mijn ervaring van de NLP Master en NLP in het algemeen.

Na een korte twijfel besloten om na de Practitioner toch de Master practitioner te gaan doen. En die heb ik met veel plezier volbracht. Tijdens de practitioner had ik nog regelmatig wat last van spanning door onzekerheid om sommige oefeningen te doen met andere mensen maar daar heb ik tijdens de Master geen enkele last van gehad. Ik heb alles met veel plezier gedaan en af en toe met verbazing naar mezelf gekeken hoe gemakkelijk ik variaties bedacht en uitvoerde op technieken geleerd tijdens de Pratitioner.

Soms vraag ik me nog wel eens af wat NLP mij gebracht heeft. Maar terug kijkend op de afgelopen twee jaar is er een hoop veranderd.

Na jaren twijfelen over het kopen van een eigen huis heb ik tijdens de Practitioner, met behulp van de juiste keuze techniek, een huis gekocht en hier nog geen seconde spijt van gehad ondanks de bijbehorende problemen. En van mijn lichte nijging tot depressieve of beter gezegd lamlendige periodes heb ik ook geen last meer gehad en als ik ze eventueel nog heb dan doe ik dat met plezier.

En tijdens de Master is er weer iets goeds gebeurd. Na een vele jaren lange periode als vrijgezel is ook hier een einde aan gekomen en wel op de zondagavond na het behalen van het vel begeerde certificaat.

Dus als ik in het nu kijk zie ik soms geen verschil, maar over de langere periode is het verschil erg groot, dus daarvoor mijn dank Joost. En sommige mensen zullen het afdoen als toeval en dat is prima, maar ik zie het heeeel anders en ben erg blij met NLP. En zo erg zelfs dat een eigen NLP Coaching praktijk niet lang meer op zich laat wachten.

En dat ik soms geen verschil zie is denk ik een bevestiging van wat Joost altijd zegt: NLP moet je onbewust leren, dan wordt het automatisch een onderdeel van jezelf.

Groeten Tjeerd"
Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.