Hier een verslag van een van de deelnemers van afgelopen NLP Practitioner training aan zijn management:

"NLP, neuro linguistic programming. Vier volle weekenden, van vrijdag tot en met zondag en ik ben gevolmachtigd NLP practitioner. Nu kan ik anderen aanleren hoe je je snel goed kunt voelen en je slechte gevoel snel kunt kwijtraken. Hoe je stukken uit je verleden, je heden en je vooruitzichten voor de toekomst kunt "her-programmeren" zodat de emotionele lading daarvan toeneemt naar de positieve balans...meer!

NLP heeft mij verder op het goede spoor gezet en nu kan ik onterechte schuldgevoelens 'uit' zetten, mijn flexibiliteit en energie is groter geworden en mijn zelfvertrouwen is toegenomen. Ook heb ik geleerd om de zachte coachingspraktijk te verbinden met (voor mijn gevoel) harder commercieel inzicht.

Joost, de trainer, verbind theorie heel goed met de praktijk, en de 30 man grote groep mensen die meedeed was erg divers (een schrijfster, professionele coaches, en psychologe, een middelbare schooljuf, 'gewoon alledaagse mensen'... in de leeftijd van 20 - 60jr).

Zelf heb ik van begin tot het eind mijn bedenkingen gehad bij het 'snel slechte gevoelens uit- en goede aanzetten'. Mijn vrouw die psychologie studeerde, werd er niet blij van -"dat kan absoluut niet zo gemakkelijk en is niet goed voor ieder mens!".

Ondanks mijn sceptische houding (en velen in de klas met mij), heb ik geleerd om met meer rust en kracht in het leven te staan. En dat is een precies doel van NLP, om door meer te vertrouwen op je onderbewustzijn gemakkelijker, prettiger en positiever door het leven te gaan.

Begin een onbewust effectiever leven wanneer je wil leren loslaten kun je direct handige technieken toepassen en maakt NLP je bestaan in werk en privé zeker zonniger!

Je hebt nu overigens al uit de praktijk geleerd wat het Meta en Milton model inhoud."
Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.