Er komen nog steeds reacties van deelnemers van de afgelopen NLP Practitioner opleiding binnen:

"Hallo Joost, wat vond ik van de practitioner opleiding in een woord: Openbarend!

Ik ben de training komen volgen omdat ik onder andere wilde leren omgaan met mijn snel opkomende negatieve gevoelens en emoties. Wat ik nog meer heb geleerd is dat ik de oplossing in mij draag. Dat NLP een gereedschapskist is die je met een heleboel creativiteit kunt vullen en waarmee je allerlei grote en kleine problemen kunt aanpakken!

Bovendien heb ik door de trainingen genoeg kennis om te starten als Coach, zodat ik andere mensen kan leren hoe ze zich snel en gemakkelijk goed kunnen gaan voelen.

De manier waarop je de trainingen hebt gegeven vond ik erg prettig. Jouw enthousiasme is aanstekelijk. Je verhalen en oefeningen wissel je af waardoor je meteen in de praktijk kunt oefenen wat je hebt gehoord.

Ik wil je graag nogmaals bedanken voor deze ervaring

Monique"

"Hoi Joost,

De afgelopen maanden waren voor mij unieke maanden. Ik heb enorm veel geleerd en heel veel mensen leren kennen. En nog belangrijker ... een gevoel van euforie (het oproepen van dit gevoel was mijn eerste examenopdracht) is blijven hangen na het afsluitende examen. Dit heeft er toe geleid dat ik mijn enthousiasme over NLP niet meer kon verbergen.

Jouw gevoel voor humor, je onconventionele manier van denken en je uitstekende presentatie maken jou tot een prima trainer.

Groeten Jorrit Rovers"

"Joost…er is geen betere,
…Training, maar, voordat ik je ga vertellen wat ik je wil vertellen wil ik je eerst echt een paar complimenten maken, allereerst over je succesvolle methode van leren waarin je met krachtige communicatie ons dat ook leerde en min of meer zonder dat we het wisten. Opletten zoals vroeger op school was op de eerste dag ieders instelling, maar al snel stapte iedereen daar vanaf en gelukkig maar, alle dagen zitten in mijn onbewuste geheugen gegrift en de kennis komt eruit als ik het nodig heb.

Naast de cognitieve verbetering is de persoonlijke groei de beste ontwikkeling die ik door heb mogen maken en voor mij zonder enige inspanning. Dat is pas leuk. Geen berg is me te hoog geweest afgelopen maanden en de toekomst lach ik tegemoet. Echt een super goede training, waar niet ik alleen, maar ook nog eens mijn omgeving veel aan heeft,

op een plezierige en ontspannen manier door het soms ogenschijnlijke oerwoud op deze door mensen bewoonde aarde door het leven gaan is echt de beste optie, en over opties gesproken: kiezen uit twee mogelijkheden is geen keuze maar een dilemma, wat is het goed te weten dat er altijd minimaal 5 opties of alternatieven zijn, pas dan het je echte keuzevrijheid.

Keywords: Plezier, kracht, groei, verbetering, ontdekking. Potentieel en vooral LOL.

Dank daarvoor en zeker tot later.

Marc."


Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.