Gelukkig niet de vijfde NLP Practitioner opleiding die ik ga geven, want anders zou ik gillend gek worden, maar wel een NLP Practitioner opleiding die ik een ieder kan aanraden die weigert naar Amsterdam of Las Vegas te gaan. Al was het maar omdat ik zelf op zondag 30 november, als gastdocent, een training over het Enneagram geef. Deze NLP Practitioner wordt gegeven door Matthijs den Besten. Ik heb Matthijs zelf alles geleerd wat ik van NLP weet omdat hij bij mij de NLP Practitioner en NLP Master Practitioner gedaan heeft. Daarnaast heeft Matthijs ook veel seminars bij dr. Richard Bandler gevolgd. Ik ken Matthijs als een zeer goede NLPer en als een goede trainer. Zijn gave voor taal patronen, ambiguiteiten en hypose & trance zorgt ervoor dat dit zonder meer een NLP opleiding is die ik aanraad. Natuurlijk kun je beter naar mijn NLP opleiding in Amsterdam komen (of Las Vegas), maar ik realiseer me dat die bestemming voor sommige niet haalbaar zijn. Wanneer je dan toch NLP op een goede manier wilt leren, ga dan naar Matthijs den Besten. Omdat ik vertrouwen heb in de door Matthijs opgeleide NLP Practitioners, komen coaches die bij Matthijs de NLP opleiding volgen in aanmerking om ook NLP Kring coach te worden.

Matthijs werkt net als ik met eerst een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wanneer je wilt weten of deze NLP opleiding bij jou past, vul dan het onderstaande formulier in en Matthijs zal dan contact met je opnemen voor het kennismakingsgesprek. En wie weet zie ik je dan wel in Groningen eind november.

Discussieer mee op NLP Kring

Categories: NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.