Om mijn Amerikaanse avonturen beter te ondersteunen, heb ik in Las Vegas maar liefst mijn Amerikaanse dochter, TIOUW.com USA Inc. geopend. Ik heb geen idee of het Amerika avontuur gaat slagen, maar als NLP je iets leert is het wel een gezonde nieuwsgierigheid naar het onbekende. Als alles doorgaat dan ga ik van 1 november tot en met 8 november 2008 een NLP Practitioner cursus geven in Las Vegas. De afgelopen maanden druk geweest met alle juridische rompslomp, maar nu we goed en wel gevestigd zijn in het pand op de foto in Las Vegas, geeft het mij als type 3, de Succesvolle Werker, nu al veel genoegen. Wie weet wat het gaat worden.

Mocht je de NLP Practitioner in een blok achter elkaar willen doen, dan kan dat dus in Las Vegas. Je kunt je hier voor opgeven met het aanvraag formulier voor de NLP Practitioner opleiding.

Discussieer mee op NLP Kring
Categories: NLP Nieuwsbrief Archief

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.