Ik vond het heerlijk, de work-shops.

Ik kwam als een nul en ging als een 8...

Dat was en wist ik natuurlijk al, maar toch, het bleek bij jou wel heel duidelijk. Je hebt me echt heel veel geleerd. Tot mijn grote genoegen, werken je NLP oefeningen goed. Al vind ik het nog steeds heel moeilijk om mijn woede-gevoelens op tijd in te tomen. Dat lukt nog niet, maar ik werk gewoon door... Dat 's nachts werken met mijn brein is een raadsel. Hoe kan mijn brein weten, dat mijn wekker op 03.00 uur staat???????? Kijk ik stiekum op de klok, wanneer ik denk te slapen? Leg me dat nog even uit als je wilt. Ik kan ook mijzelf wakker laten worden voor de wekker aan. Heeeel bijzonder. Zelfs verdriet kan ik met jouw oefeningen prima beteugelen.

Gelukkig ben ik op veel fronten al een gezondere 8 als ik was, maar er valt nog een hoop aan me bij te schaven. Een hele uitdaging.

Verder merk ik dat het me lukt om in veel situaties anderen, zichzelf te laten zoals ze zijn, en om ze te respecteren. Valt niet altijd mee, want uiteindelijk ben ik toch de norm :-) nietwaar?


Kortom, Heel veel dank, en misschien tot schrijfs, ik heb nog een hoop plannen en heb je misschien nog wel eens nodig.

Het was in elk geval leuk je te ontmoeten. Al vond ik je shirt wat minder. ;-)
Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.