Hier volgt een eerste reactie van de deelnemers aan het eerste NLP seminar in Nederland, "Using Even More of Your Brain for a Change", van dr. Richard Bandler en John LaValle.

"Na Bandler en Lavall afgelopen oktober in Schotland te hebben meegemaakt bij het NHR Seminar dacht ik te weten wat ik kon verwachten.

NOT

Het eerste dat me opviel was dat Bandler weer liep als een jonge man terwijl hij een half jaar geleden nog met een stok liep en twee assistenten nodig had om hem op het podium te helpen, hij voorspelde toen al dat hij binnen 6 maanden weer goed zou kunnen lopen, en zie, hij kan wel de toekomst voorspellen.

Bandler en Lavall demonstreren keer op keer dat NLP simpel is, simpel werkt en voor iedereen toegankelijk is. Dat is tegelijkertijd ook de kracht ervan.

Ze laten op makkelijke en vooral leuke wijze zien dat niks te gek is of het kan worden opgelost met de NLP technieken.

Er was een aantal mensen dat dacht dat het alleen maar leuke entertainment was en dat zowel Bandler als Lavall alleen maar leuke verhaaltjes vertelden, zij zullen de komende tijd nog aangenaam worden verrast, elk woord, elk gebaar en elk verhaal heeft een reden en zij hebben het werken met je onbewustzijn zo geperfectioneerd dat je je niet bewust bent van de grote hoeveelheid kennis die er tijdens 4 dagen is ingestopt totdat je het nodig hebt en het plotseling naar boven komt.

Het grootste verschil tussen Bandler en alle andere NLP “meesters” is dat hij zich al 40 jaar blijft vernieuwen waardoor zijn technieken blijven verbeteren en het dus steeds makkelijker wordt om mensen snel te helpen hun leven weer op te pakken en dus de kwaliteit ervan te verbeteren.

Ik heb weer veel nieuwe dingen geleerd, veel nieuwe leuke mensen ontmoet, had het grote voorrecht voor een tweede keer door Bandler te worden gehypnotiseerd en bevestigd gekregen dat NLP echt het verschil maakt tussen een gewoon leven en een geweldig leven.

Het is iedere dag mijn keus hoe ik me voel en hoe ik ervoor kan zorgen dat de mensen in mijn omgeving zich ook goed voelen.

Voor iedereen die er niet bij kon zijn deze keer, hou de agenda in de gaten en zorg dat je tenminste een keer in je leven deze genieën van dichtbij meemaakt.

Ik ben er zeker weer bij en verheug me er nu al op.

Annemarie Klee"
Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.