NLP wordt veel in het Nederlandse bedrijfsleven gebruikt, maar vaak zonder dat men het durft te noemen. Door alle negatieve aandacht die Emile Ratelband verzwijgen veel communicatiebureau's dat ze eigenlijk gebruik maken van NLP. Een andere reden is dat ze ook niet zo zeker zijn of ze NLP wel helemaal goed gebruiken en vaak is dat inderdaad ook niet zo. Toch zijn er genoeg grote en kleine bedrijven die zonder problemen NLP bewust inzetten om hun processen en medewerkers optimaal te laten functioneren.

Bij de selectie van een goede coach zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. In de eerste plaats natuurlijk of de coach wel NLP gebruikt. Ik ben er heilig van overtuigd dat waar je ook in coacht je in ieder geval een goede NLP Basis opleiding moet hebben omdat je anders niet goed genoeg begrijpt hoe taal ingrijpt op het brein van de ander. Maar daar naast zijn er nog tal van andere zaken waar je bij Executive Coaching op moet letten. Om een goed overzicht te geven heb ik het rapport "Waar op te letten bij de selectie van een coach" gemaakt. Om je te overtuigen van de kwaliteit van mijn dienstverlening, kun je dit rapport gratis bestellen door het onderstaande formulier in te vullen.


Ik heb net zoveel hekel als jij aan spam. Ik zal je gegevens dan ook nooit aan derde partijen geven.
Categories: Zakelijk

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.