Steeds meer succesvolle bedrijven sturen hun medewerkers naar mijn NLP opleiding. Vandaar dat ik in plaats van deze nieuwsbrief mijn uit 2007 stammende gratis rapport over NLP op het werk up to date gebracht heb. In dit rapport staan de acht belangrijkste inhoudelijke thema’s waar NLP ervoor zorgt dat een medewerker voor de organisatie (maar ook voor zichzelf natuurlijk) een stuk betere medewerker wordt. Het stuk is geschreven om de werkgever te overtuigen van de wenselijkheid om een medewerker de NLP opleiding te laten doen. Dus, mocht je je werkgever eens willen verrassen, het gratis rapport NLP op het werk vraag je met het onderstaande formulier op:

Ik ben namelijk van mening dat de NLP Practitioner en/of NLP Master Practitioner opleiding voor de werkgever zo waardevol is, dat hij het probleemloos kan vergoeden. In de praktijk gebeurt dit ook al met grote regelmaat, maar nog niet bij alle werkgevers. Vandaar dat ik dit gratis rapport geschreven heb over NLP op het werk zodat je de werkgever kunt overtuigen van de waarde van een NLP opleiding.

Om je te overtuigen van de waarde en kwaliteit van mijn dienstverlening krijg je het rapport over NLP gratis. Wanneer je je gegevens hier invult, wordt de door jou bestelde informatie direct naar je emailadres gestuurd. Omdat jouw vertrouwen in mij zeer belangrijk is, geef ik je naam en emailadres nooit aan derde partijen. Het is dus volkomen veilig om het rapport te bestellen.


Ik heb net zoveel hekel als jij aan spam. Ik zal je gegevens dan ook nooit aan derde partijen geven.
Categories: NLP & Enneagram handleidingen
Defined tags for this entry:

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.