De afgelopen jaren heb ik honderden mensen geholpen grip op hun depressie en depressieve gevoelens te krijgen of die zelfs helemaal te laten verdwijnen. Maar omdat het niet de bedoeling is mij op mijn blauwe ogen te vertrouwen, maar om zelf te ervaren wat je met mijn methodiek kan, heb ik het Stop Depressie Systeem ontwikkeld. Dit is een gratis rapport, een aantal ondersteunende gratis video's en instructies emails. Het doel is vrijheid. Vrijheid in de zin van vrij van depressieve klachten. Het systeem die ik gebruik is om er eerst voor te zorgen dat eventuele ellende geneutraliseerd wordt. Met een specifieke techniek is het mogelijk om zo'n impact op hersencellen te maken dat zij de link naar de negatieve emotionele lading kwijtraken.Daarna is het zaak om je brein weer te trainen om zich goed te gaan voelen. Ook hier is weer een specifieke techniek voor waarmee je ervoor zorgt dat je 10-15 minuten per dag je brein weer traint om zich goed te voelen. De techniek zorgt ervoor dat je brein afleert om zich slecht te voelen en aanleert om goede gevoelens op te roepen en in stand te houden. Voor de meeste mensen zijn dit geheel nieuwe manieren om naar emoties te kijken. Vandaar dat ik je graag in de gelegenheid stel om eerst zelf op een laagdrempelige wijze met deze technieken te gaan experimenteren zodat je van tevoren uit kan proberen wat je er aan hebt. In mijn coachingswerk, dat altijd op basis van resultaten is, blijkt ongeveer 90% van de mensen deze technieken goed onder de knie te krijgen. Met het gratis Stop Depressie Systeem krijg je technieken in handen waarmee ik in mijn praktijk dagelijks mensen van hun negatieve gevoelens af help. Wanneer je met mensen werkt is vertrouwen het allerbelangrijkste. Juist omdat jouw vertrouwen in mij zo belangrijk is, geef ik je gegevens nooit aan derde partijen. Het is dus volkomen veilig om het gratis Stop Depressies Systeem op te vragen.

Hier is een reactie iemand die met deze technieken aan de slag is gegaan:

"Hallo Joost,
Ik heb 4 november de workshop in Eindhoven gevolgd en ik moet zeggen dat het me nog steeds verbaast hoe goed ik me voel!
Zo nu en dan pas ik het omdraai-principe toe en meestal werkt het direct. Geweldig! Ik was al lange tijd op zoek naar iets wat bij me past en ik denk dat ik het in NLP gevonden heb.

Mirjam"


Wanneer je meteen aan de slag wil met concrete technieken die veel mensen helpen, vul dan het onderstaande formulier in en het gratis rapport wordt je meteen toegestuurd:

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.