Naar aanleiding van de afgelopen NLP Master Practitioner opleiding kreeg ik de volgende reactie:

"Beste Joost,

Ik wil je van harte bedanken voor alles wat je me geleerd hebt met de Master opleiding. Vooral siert het je dat je zo hartelijk deelt. Ik vond het geweldig dat ik gratis de hele practitioner opleiding weer mee mocht volgen. Ik heb er heel veel van opgestoken, juist omdat de manier waarop Richard Bandler NLP traint verschilt van andere instituten. Het verschil weet ik nu en de handige, simpele en prachtige technieken die jij mij geleerd hebt gebruik ik veel en met succes!

Ik heb je eindeloos veel vragen gesteld maar jij bleef maar geduldig antwoorden. Bij een andere opleidingen heb ik wel meegemaakt dat mij verzocht werd minder te vragen maar meer te luisteren en te vertrouwen dat het antwoord dan wel kwam. Je snapt dat ik daarna niet goed meer durdfde....Vol respect heb je me altijd behandeld ondanks al mijn vragen. Vragen stellen is voor mij een manier om structuur te krijgen in datgene wat getraind wordt. Als ik die structuur niet voel dan snap ik er niets van en kan ik net zo goed iets anders doen. Dus nogmaals dank voor de tijd en het respect voor al mijn vragen .

Ook heb ik bij jou geleerd niet meer te focussen op wat ik allemaal fout doe. MAN wat is dat fijn!! Ik heb nu een geweldig vertrouwen in mijn kwaliteiten als NLP Master coach en ook mijn Ademwerk bezigheden verdiepen zich doordat ik nu NLP Master ben. De grap is, vind ik zelf ,dat ik helemaal niet mijn 'best' doe om het vertrouwen te voelen, het is er gewoon!! Daar kan ik als een kind zo opgetogen over zijn! Ik denk ook veel minder analytisch door de laatste tijd ,dat is heerlijk en voelt heel licht. Ook heb je me laten ervaren wat het is om niet te praten over een overtuiging die mij dwars zat, maar gewoon de technieken toe te passen en daardoor verdween het als sneeuw voor de zon en het is nog niet terug!! Ik krijg nu zelfs een glimlach als ik eraan denk, kun je nagaan wat een ommekeer. Echt super fijn dat je me dat hebt laten ervaren, goud waard voor mij persoonlijk maar vooral ook als coach. Ik heb nu zelf ervaren dat de technieken werken en dat analyseren niets verder brengt, ja alleen een extra naar gevoel dan... Jammer dat zoveel andere coaches en instituten nog zo veel tijd aan al dat analyseren besteden. Ik kan wel door gaan merk ik met allemaal mooie dingen opnoemen, zo enthousiast ben ik!

Veel succes met je opleidingen verder en ik verheug me erop je weer te ontmoeten.

warme groet van Heleen Oude Weernink

ps. De geluids tape van het laatste weekeinde vond ik ook super leuk, ik lig helemaal in een deuk als ik het hoor en het relativeert daardoor heel veel!"
Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.