Naar aanleiding van de afgelopen NLP Practitioner groep, kreeg ik nog een reactie een van de deelnemers:

"De cursus heb ik als zeer positief ervaren en ik heb er meer voor gekregen dan ik zelf heb ingeschat.

Ik ben blij dat ik voor jouw heb gekozen en niet voor een ander instituut. Op de oriƫntatiedag in januari paste je de terugdraaitechniek toe bij Paul en ik geloofde niet wat ik zag gebeuren totdat jij bij mij de terugspoeltechniek ging toepassen. Het werkte echt, het voelde goed en ik besloot toen om de cursus te gaan volgen.

Hoe waardevol NLP kan zijn.
Bijna 3 jaar geleden is Nils en zijn middelste broer Rutger betrokken geweest bij een eenzijdig auto ongeluk. Mijn zonen zaten achterin. Nils heeft een paar dagen voor zijn leven gevochten. Het is kritisch geweest. Afgelopen januari heeft hij zijn laatste operatie gehad aan zijn oor en begin dit jaar is hij gestopt met MBO, omdat hij niet weet wat hij nou echt wilde met zijn leven. Op zondag van het derde weekend NLP heeft zijn moeder mij mobiel proberen te bereiken. Op de terugweg naar huis heb ik haar gebeld. Ze klonk erg bezorgt, omdat het met Nils niet goed gaat. Hij kon haar niet zeggen en gaf uiteindelijk een brief die hij geschreven heeft in het engels, waarin hij omschreven heeft hoe hij zijn leven kon beƫindigen. Ze vertelde haar verhaal en ik reageerde hierop rustig, dat ik hem kan helpen met NLP. Ze werd boos en dacht dat ik niet serieus was. Ik heb haar verteld wat ik ga doen en wat NLP is. Ze begreep iets meer, maar ik moest uitkijken met wat ik ging doen. Nils wilde en is met Pasen bij mij gekomen. Zaterdagmiddag heb ik toen wat technieken toegepast, zoals omdraai, terugspoelen en swiss (voor zelfbeeld verbeteren). Zondag- en maandagochtend met douchen hoorde ik hem fluiten, dat gaf mij een goed gevoel. Hij voelt zich nu beter dan voor de behandeling en is een stap in de goede richting om zijn leven weer geheel op orde te krijgen.

Bedankt voor de inspirerende cursus en de manier waarop je hem hebt gegeven.

Met vriendelijke groet,

Pim de Waard"
Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.