Naar aanleiding van de afgelopen NLP Practitioner groep, kreeg ik nog een reactie een van de deelnemers:

"2 jaar lang was ik zoekend naar een nieuwe uitdaging. Na 18 jaar een eigen automatisering- bedrijf te hebben gevoerd samen met mijn man, is me duidelijk geworden dat het coachen moet worden.

Mensen en adviseren. Ik leer van de mensen om mij heen. Wat ik belangrijk vind: groei in relatie tot mezelf en mijn omgeving. Namelijk om ervaringen positief te gebruiken en zo te werken aan een betere wereld; liefdevol, zorgzaam en in samenwerking met iedereen. Hoewel ik al diversen cursussen gedaan heb en daar veel resultaat van heb, was ik niet tevreden met wat het me opleverde, er moest meer zijn!..

Er is meer!: Joost van der Leij. Unconventionele Wisdom TIOUW

Een gedreven, recht door zee, no-nonsense, inspirerende, NLP trainer, maar vooral: een begaan, humorvol en opmerkzaam mens, die mij met zijn opmerkingen en feedback steeds opnieuw uitdaagde, nieuwe inzichten gaf en de rotsvaste overtuiging dit is wat ik zocht.

Mijn innerlijke commentator kan ik nu commanderen: SHUT Up ! en mijn binnenpretjes steken steeds vaker onverwachts de kop op, lachen was nog nooit zo bevrijdend!

Kortom: het was dat wat ik miste en nog veel meer. Bedankt Joost voor mij ben je de beste coach voor NLP in Nederland!

Tony Smits van den Heuvel"
Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.