Met enige regelmaat wordt ik uitgenodigd op Hyves, Linkedin, Facebook en nog zo'n tien andere social network sites. Bij de drie die ik genoemd heb, accepteer ik de uitnodiging, maar de rest is echt te veel. Toch is het principe zeer interessant. Alleen vindt ik Hyves te weinig functies hebben om echt samen bezig te zijn en is Linkedin helemaal beperkt. Vandaar dat ik op zoek ben gegaan naar een nieuwe eigen mogelijkheid.

En die heb ik gevonden. Deze nieuwe site beviel mij zelfs zo goed, dat ik meteen NLP Kring Nederland up to date heb gebracht. De nieuwe opzet is veel breder. Niet alleen is het bedoeld voor mensen die NLP geleerd hebben maar ook voor mensen met andere disciplines. Je kunt er nog steeds een NLP coach bij jou in de buurt vinden, en zien wie er allemaal volgens mijn waarde en normen opgeleid zijn. Maar er is ook genoeg ruimte voor tal van andere geluiden. Je kunt bovendien ook nog alle artikelen die hier op de site staan beoordelen en van commentaar voorzien, mocht je daar behoefte aan hebben.

Wil je de nieuwe versie van NLP Kring Nederland zien, ga dan naar: NLP community.
Categories: NLP Nieuwsbrief Archief

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.