Naar aanleiding van de Intensieve NLP Clinic, kreeg ik de volgende reactie:

"Zaterdag j.l. heb ik enorm genoten van de intensieve NLP clinic die je hebt gegeven !
Ik heb het echt als een leuke en zeer leerzame dag ervaren. Wat draag je dat levendig uit en wat is daar veel gebeurd op verschillende niveauĀ“s.(Tot het langskomen van een overleden opa aan toe !)
Het is zeker de moeite waard geweest om er vanuit Spanje voor over te komen.
Het was ergens een beetje een gok gezien het grote aanbod van cursussen op dit vlak. Gelukkig had ik al kleine bevestigingen op mijn weg erheen ontvangen die aangaven dat ik wel op de goede weg zat.
Na afloop kocht ik onderandere het boekje "Onbeperkt jezelf". Het Enneagram had mij tot nog toe niet echt aangesproken. De beschrijvingen van de verschillende types die ik had gezien in boeken bij anderen of op teksten van websites, leken wat wollig en ondoorzichtig.
Bij mijzelf had ik punten van meerdere types hekend. Ik dacht dan ook wel type 9 te zullen zijn.
Nu, waarschijnlijk ten gevolge van de rake woordkeus in jouw boekje, kwam opeens mijn type overduidelijk uit de verf. Was dat even schrikken !
Blijk ik type 2 te zijn. (Ik was dan ook naar de cursus gekomen met het doel anderen ermee te kunnen helpen, ha, ha.)
Plots leek mijn hele leven in het licht te komen staan en ik zag vanaf mijn vroege jeugd tot heden de stappen die ik had ondernomen en het waarom.
Inclusief waarom ik bijna mijn leven moest verliezen en langdurig uitgeschakeld werd om verder te werken. Dat langdurig "nutteloze" is een zware beproeving geweest. Ik zit o.a. sinds een jaar in Spanje in ideale omstandigheden, om na meer dan 12 jaar, eindelijk de laatste stukjes uit te zieken. Die laatste loodjes zullen beter op te brengen zijn en vrolijker voelen omdat ik extra inzichten heb op kunnen doen n.a.v. de cursus.
Het is niet mijn bedoeling om je lastig te vallen met mijn leven, maar in het kader van de effecten van hetgeen waar jij mee werkt misschien toch leuk voor je om te horen.

Marlette"
Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.