Eindelijk is het Engelse origineel van Onbeperkt Jezelf gepubliceerd in the Verenigde Staten. Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar dan is het eindelijk zo ver. De paperback is nu binnen en op voorraad. De hardcover is nu ook uit. Een klein wonder met alle juridische puntjes op de i. De Amerikaanse uitgever was er eerder dan de Nederlandse, maar de publicatie duurde zeker een half jaar langer.

Maar dan is het nu toch mogelijk om mijn methode waarbij ik het Enneagram en NLP aan elkaar koppel te delen met mensen die geen Nederlands spreken (maar wel Engels). Voor een overzicht van de inhoud van het boek verwijs ik naar dit artikel over Onbeperkt Jezelf.

Hier zijn de paperback en de hardcover op Amazon.com:

[Bestellen in Nederland en Belgie is sneller goedkoper via mij, in andere landen via amazon.com.]


Klik op de groene button om je keuze direct te bestellen via iDeal, Mastercard, Visa, Paypal, of gewoon eerst een rekening thuis gestuurd te krijgen.
betaalmethode

Een deel van de opbrengst gaat naar:
Categories: NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.