Omdat mensen zo vaak vastlopen bij het helpen van andere mensen, heb ik een klein boekje geschreven over hoop. Het heet “Klein Boekje Hoop: met welke wonderen mag je rekening houden”. Zodat je zeer laagdrempelig iemand iets kan geven waardoor hij of zij het idee krijgt dat het ook zo maar weer beter kan gaan. Op die manier kan je iemand hoop geven zonder dat het meteen als bemoeizuchtig wordt gezien.In het boekje komen in negen hoofdstukken de volgende onderwerpen aan bod:

- Inleiding over de kracht van hoop – Het is belangrijk altijd hoop te houden. Hoe slecht het ook gaat, het kan ook weer beter gaan.
- Twee noodzakelijke voorwaarden voor een gelukkig leven – Je leren goed voelen om niets en leren goede beslissingen te nemen zorgen ervoor dat het grootste deel van de ellende die een mens mee kan maken uit je leven verdwijnt.
- Hoe krijg je een krachtige en sterke motivatie – Voel je je eenmaal goed en zijn problemen grotendeels voorbij, dan wordt het zaak iets van je leven te maken.
- Hoe gebruik je de kracht van dromen – De meeste mensen die ik ken hebben een te kleine ambitie. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen een veel grotere droom heeft en dat hij deze op wonderbaarlijke wijze kan bereiken.
- Hoe breng je de basis van je leven op orde – Alle ontwikkeling begint met voldoende inkomen zodat je ook de tijd krijgt om het beste uit jezelf te halen.
- Het krijgen van een sterk, gezond en krachtig lichaam – Ook op lichamelijk vlak gebeuren wonderen. Afhankelijk van de situatie is de kans erop soms niet groot, maar houd de optie altijd open.
- Hoe krijg je een fantastische relatie – Ik weet niet wat belangrijker is: liefde of gezondheid. Zorg er dus voor dat beide in je leven zijn.
- Zelf wonderen verrichten – Ben je zelf eenmaal voldoende gegroeid, dan is er niets mooier om zelf ook andere mensen verder te gaan helpen.
- Verder leren en leren toepassen in de praktijk – Al deze zaken zijn op eenvoudige wijze zelf te leren.

Het boekje is zo geschreven dat je geen voorkennis nodig hebt. Ook gebruik ik geen jargon of zoiets. De term NLP komt er bijvoorbeeld helemaal niet in voor hoewel het wel doorspekt is van goede suggesties. Het boekje is speciaal voor de feestdagen geschreven en de prijs is 10,- euro. Wanneer je voor jezelf en/of voor anderen dit boekje wilt hebben, bestel dan hier dit prachtige boekje.

... voor mensen die weinig tot geen hoop voor verbetering in hun leven meer hebben. Voor die mensen heeft Joost wel een oplossing. In dit boekje komt duidelijk naar voren dat Joost een filosofische inslag heeft. Hij komt met een heleboel bewering en is van meet af aan de eerste om te vragen: "Is dit waar?"

De Counsellor: tijdschrift voor counselling en coaching, jaargang 11, nummer 1 - maart 2008.

"Ik wil je ook graag even bedanken voor het Klein Boekje HOOP. Wat een woordenschat. Prachtig. Het ligt naast me op bed, lees en herlees."
Henk

Het boek is ook bij elke boekhandel of online boekwinkel te bestellen onder ISBN nummer: 9789055992287 als je dat prettiger vinden, maar ik waardeer het natuurlijk zeer wanneer je het boekje via mij besteld.Klein Boekje Hoop: met welke wonderen mag je rekening houden

€10.00
Klik op de button om je keuze direct te bestellen via iDeal, Mastercard, Visa, Paypal, of gewoon eerst een rekening thuis gestuurd te krijgen. In het volgende scherm kun je het aantal boeken dat je wilt bestellen invoeren.
betaalmethode
Categories: NLP & Enneagram boeken, CD's en DVD's

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.