Wat de meeste mensen niet weten is dat bij de meeste ziektes iets voor komt wat spontane genezing heet. Het maakt niet uit hoe moeilijk de ziekte te genezen is, in een klein percentage van de ziekte gevallen verdwijnt de ziekte spontaan.

En hoewel het om een klein percentage gaat, is het percentage groot genoeg dat de term "Spontane Genezing" op ziekenhuisformulieren en dergelijke voorgedrukt staat. Als je dus ziek bent dan is het slim om te hopen dat je spontaan geneest. Dit geldt ook voor psychische klachten. Ook die kunnen zo maar op eens verdwijnen. (Maar NLP werkt veel vaker en sneller.)

Voor AIDS is er nu iemand die spontaan lijkt genezen. De eerste HIV positieve test lijkt correct te zijn uitgevoerd. En de nieuwe HIV negatieve test ook. Zo zie je maar weer dat je werkelijk van alles kunt genezen.
Categories: NLP Nieuwsbrief Archief

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.