Ik vind het altijd leuk om te na verloop van tijd te horen hoe het gaat met de mensen die de training tot NLP coach hebben gevolgd. Hier de reactie van Martin. Het is goed om te zien dat hij het langzaam opbouwt en zo ervaring op doet. Daarnaast ben ik erg blij dat Martin ook mee doet met de NLP Live Chat Hulp.

"Hey Joost
Bedankt voor de inlog code, en wanneer ik thuis (ben nu op het werk) achter de computer zit zal ik de code proberen te plaatsen op mijn weblog. De vragen die ik eventueel ga beantwoorden, zal ik natuurlijk met de juiste NLP intentie proberen te beantwoorden, en zie het, zoals bijna alles wat ik doe na de practitioner opleiding als leer traject.
Jouw tele seminar met Jan Willen van de Wetering vond ik geweldig om te beluisteren. De dag daarna twee boeken van hem gehaald: Fingerspitzengevoel (alleen dan helemaal op zijn Duits) en het boek: het enneagram als weg naar verandering, in dit boek staat mooi beschreven hoe je kunt veranderen in het gezonde ennea type welke je bent. Nu ben ik een drie, maar niet de gezonde drie die ik zou willen zijn, eigenlijk het tegenovergestelde ervan. Heel confronterend, maar weet nu wel waar en hoe er aan gewerkt moet worden, en besef dat ik een lange maar mooie weg te gaan heb in die verandering.

Wat betreft mijn NLP praktijkje, dat gaat hopelijk stap voor stap beter lopen, al besef ik wel dat ik meer aan marketing en reclame moet doen dan ik gedaan heb, maar met gezin (twee jonge zoons 5 en 7jaar) en mijn huidige werk bij de KLM, en de boeken die ik aan het lezen ben over het enneagram en NLP gaat dit geleidelijk aan.
Het mooiste resultaat wat ik tot nu toe bereikt heb, voor een ander, is een vrouw van 57jaar die last had van paniek aanvallen, en helemaal wanneer ze op vakantie zou gaan, dat die nu heerlijk zonder paniek aanvallen op vakantie is geweest. Onbeschrijfelijk mooi gevoel dat ik een ander op die manier heb kunnen helpen.

Groeten Martin
Freedom for your Mind"
Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.