Naar aanleiding van de afgelopen NLP Master Practitioner kreeg ik de volgende testimonial.

"Joost zegt wel dat je met de technieken die je leert in de NLP Practitioner cursus, 80% van de gevallen in je praktijk kunt oplossen. Dan lijkt het bijna overbodig om nóg een cursus te gaan doen – om die overige 20% aan te kunnen. Maar niets is minder waar.
De verdieping die je beleeft wanneer je de Master Practitioner cursus volgt is dermate alomvattend dat je meer en meer het gevoel krijgt dat je eigenlijk nooit zonder had gekund. Niet alleen vallen de verschillende NLP-puzzelstukjes op hun plek, maar vooral ook het diepgaand leren van mijn medecursisten, stuk voor stuk puntgave individuen en echte voorbeelden, was een ervaring op zich en heeft zonder twijfel voor het leeuwendeel bijgedragen aan mijn begrip en inzet.
De “uitstapjes” naar gebruik van de stem en het schilderen in trance schaar ik onder de openbaringen van het afgelopen jaar. De resulterende intensiteit van visuele en auditieve sensaties heeft me het meest gebalanceerde kunstwerk sinds vijf jaar opgeleverd en ik ben direct zanglessen gaan nemen.
Ik kan er niet omheen vast te stellen dat Joosts bijna belachelijk ontspannen attitude op zichzelf al een bron van explosief vermaak en lerend vermogen was. Normaal wil ik de dingen nog wel eens al te serieus nemen hetgeen een effectief leren in de weg staat, maar die mogelijkheid werd mij, werd ons allemaal telkenmale onthouden. Ik moet concluderen dat ik in 12 dagen meer over mensen heb geleerd dan in de 12 jaar ervoor en ik prijs mij gelukkig dat ik deze unieke kans om mee te doen heb kunnen benutten.
Chapeau!

Koos Vos"
Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.