Van de afgelopen zes NLP Cases Teleseminars zijn gelukkig opnames gemaakt. Elke opname duurt ongeveer een uur en bevat een interview door mij van iemand die betrokken is bij NLP op een of andere manier. De kans is groot dat op 20 juni 2011 er een nieuwe gratis teleseminar over NLP gegeven gaat worden. Wanneer je met het onderstaande formulier opgeeft krijg je naast de opnames van deze zes teleseminars ook een uitnodiging voor het nieuwe teleseminar.

Kortweg zijn dit de zes teleseminars:

1. Hoe zet je je eigen coachingspraktijk op.

Interview met Annemarie Klee van Brainconstructions.nl. Annemarie heeft na het afronden van mijn NLP (Master) Practitioner opleiding haar eigen goedlopende coachingspraktijk opgezet. Ik vraag haar naar haar achtergrond, ervaringen en hoe zij aan haar klanten komt.

2. NLP en Creativiteit


Interview met Jonaske de Ruiter. Jonaske is een kunstenares die in haar creatieve proces gebruikt maakt van NLP. Zij heeft bij de NLP
Practitioner opleiding gedaan en verzorgt in de Master het onderdeel creativiteit. Zij legt uit hoe je je eigen creativiteit stimuleert en op wat voor manier je meer kunst uit jezelf kan halen dan je zou verwachten.

3. NLP en Branding

Interview met Ben Mack. Ben is guru op het gebied van Branding en Marketing en legt in dit interview uit hoe je als NLP coach het beste je eigen praktijk in de markt kunt zetten.

4. Het Enneagram in de coachingspraktijk

Interview met Willem Jan van de Wetering. Willem Jan is een van de meest bekende auteurs over het Enneagram en vertelt openhartig over zijn ervaringen met het Enneagram en hoe je dat als coach in je eigen praktijk kunt toepassen. Maar ook hoe je door middel van het
Enneagram naar je eigen rol als coach kan kijken.

5. NLP, IRO en Reintegratie

Interview met Ruud Overstegen over reintegratie door middel van een IRO van het UWV en NLP. Ruud heeft bij mij de NLP Practitioner gedaan en werkt samen met mij om mensen met NLP te helpen bij hun reintegratie.

6. NLP en Tonaliteit

Interview met Elizabeth Ebbink. Elizabeth is stemcoach. Zij heeft na haar conservatoriumopleiding en zangcarriere gekozen om mensen te helpen hun stem beter te gebruiken. Bij NLP is het gebruik van je stem cruciaal om de beste resultaten te behalen. Vandaar dat Elizabeth
in de NLP Master Practitioner een dag lang onze stem traint.

De zes opnames van in totaal zes uur relevante informatie over NLP, coaching, het Enneagram en wat iets meer zij, kun je downloaden door het volgende formulier in te vullen.Je privacy is net zo belangrijk voor jou als voor mij. Daarnaast is jouw vertrouwen in mij essentieel. Ik zal dus nooit je gegevens aan derde partijen verstrekken.
Categories: NLP Cases

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.