Afgelopen zondag heeft de meest recente group Master Practitioners de opleiding met succes afgerond. Hier twee emails van Annemarie Klee van Brainconstructions.nl. Eentje van tijdens de cursus en eentje vlak erna.

'Hoi Joost,

Het is geweldig, afgelopen weekend heb ik zoveel bijgeleerd en ook zo gelachen, dank je. Ik heb het gevoel dat alles kan met NLP en sinds dit weekend heb ik weer een heleboel nieuwe ideeen opgedaan over hoe ik mensen nog beter kan helpen. Niet alleen van jou maar ook van de 4 anderen heb ik dingen gezien die ik zeker wil gaan gebruiken bij mijn sessies.

Volgende week heb ik 3 afspraken gemaakt, o.a. met die jongen die een psychose heeft gehad en ik verheug me er heel erg op. Ik wilde je alleen even laten weten dat ik het heel erg leuk vond afgelopen weekend en uitkijk naar het volgende weekend.

Dank je voor het doorsturen van weer een nieuwe client, ga zo door.

Groeten,

Annemarie

P.S. Vandaag had ik echt een aanrijding (iemand knalde achterop mijn auto) maar ik heb er geen last van."


en

"Heel erg bedankt voor de geweldige Master training het was zoals altijd bij jouw trainingen vooral leuk en leerzaam, jammer dat het alweer is afgelopen. Ik ga natuurlijk direct alle nieuwe dingen die ik heb geleerd de afgelopen maanden bij mijn clienten toepassen, maar niet voordat ik ze eerst op mezelf toepas want dan kunnen ze uit de eerste hand zien welk positief effect NLP op mensen heeft.

Als ik het kan leren (een echte twee zijnde) dan kan iedereen het leren.

Groeten,

Annemarie"
Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.