Mijn NLP opleiding is door het UWV goed gekeurd om een rol te spelen binnen een zogenaamde IRO, een Individuele Reintegratie Overeenkomst. Samen met Ruud Overstegen is het mogelijk om een op NLP gebaseerd reintegratie traject te volgen. Ruud heeft bij mij de NLP Practitioner opleiding gedaan.

Het IRO traject bestaat dan uit:

1) Persoonlijke begeleiding door Ruud Overstegen. Ruud helpt je bij alle aanvragen en het contact met het UWV alsmede persoonlijke coaching.
2) Het volgen van de Groepscoaching om ervoor te zorgen dat je versnel weer aan de slag kan
3) Het volgen van de NLP Practitioner opleiding zodat je klaar bent om daarna als zelfstandig coach je eigen praktijk op te zetten.

In dit teleseminar interview ik Ruud Overstegen over zijn ervaringen op het gebied van reintegratie waaronder zijn eigen reintegratie, het gebruik van NLP bij reintegratie en tenslotte natuurlijk hoe zo'n IRO traject in zijn werk gaat.P.S. Het teleseminar is voorbij, maar wanneer je dit formulier invult, krijg je het teleseminar van een uur in de vorm van een mp3 om te downloaden.
Categories: NLP Cases

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.