Goed om te horen dat naar aanleiding van de NLP Practitioner cursus patienten nu beter af zijn. En dat iemand zelf ook weer verder komt.

"Hallo Joost,

In januari startte mijn practitioneropleidingen en dat na een lange voorafgaande periode van twijfelen bij vele andere opleidingsinstituten. Voor die tijd had ik nog nooit van de beslistechniek gehoord die in de cursus aan de orde komt, maar dit was de eerste NLP opleiding waar ik als een magneet naartoe getrokken werd. Ik geloof dat ik me een week voor aanvang van de cursus heb ingeschreven en nu is het alweer achter de rug en kijk ik er met veel plezier op terug. Ik merk dat ik een aantal zaken op onbewust manier vaak al toepaste, maar nu begrijp ik ook nog bewust hoe ik bepaalde technieken met goed resultaat kan gebruiken. De afgelopen tijd heb ik het direct in mijn praktijk bij patienten kunnen inzetten en de combinatie van NLP met NEI, fysiotherapie, hartcoherentietraining e.a. bevalt uitstekend. Bovendien is het leuk dat ik nu ook nog een extra handvat heb om mezelf vooruit te helpen en dat is een mooie en waardevolle uitdaging. Ik weet nu bijvoorbeeld hoe ik een positieve motivatie kan oproepen om mijn web-site te gaan ontwikkelen. De eerste stap is gezet.

Bedankt voor een leuke en leerzame tijd!

Hartelijke groet, Mieke"
Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.