Een Amerikaanse wetenschapper beweert een manier gevonden te hebben om uit water veel goedkope energie op te wekken. Weliswaar zijn er nog een aantal sceptici, maar aan de andere kant zijn er ook al andere wetenschappers die dit idee een goede kans geven werkelijkheid te worden.

De nieuwe manier zou vier keer goedkoper zijn om energie op te wekken dan bestaande manieren. En omdat water de brandstof is, hebben we meer dan genoeg brandstof op voorraad.

Ik weet niet of dit de energie van de toekomst wordt, maar ik weet wel dat als dit het niet is, er wel iets anders komt de komende jaren.

De ontwikkeling van onze kennis gaat steeds sneller en sneller. En er wordt steeds meer geïnvesteerd in het zoeken naar nieuwe energiebronnen. Voor je het weet gaan we daar gebruik van maken.
Categories: NLP Nieuwsbrief Archief

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.