Wanneer mensen overwegen om de NLP Practitioner opleiding te volgen dan doen ze dat in eerste instantie voor zichzelf. Op de lagere school en middelbare school leer je van alles, maar wat de meeste mensen er niet leren is hoe je goed met je emoties kan omgaan en hoe je lekker in je vel kan komen zitten. NLP is als het ware de handleiding die bij het leven past en je leert hoe je het beste je brein kunt gebruiken. Het leert je om snel en direct meer effectief met de meest voorkomende situaties om te gaan. Situaties zoals omgaan met vrienden, familie en je relatie. Of beter leren communiceren met collega's, bazen en klanten. Hierdoor kom je spontaner over en minder geremd. Sommige mensen hebben een onvermogen om begrijpelijk te communiceren. Met NLP leer je wat voor effect je woorden op andere mensen hebben en met deze NLP opleiding train je tegelijkertijd je onbewustzijn om betere woorden te kiezen wanneer je met iemand praat.



Logistieke details eerst aankomende NLP Practitioner opleiding:

Locatie: Centrum de Roos, PC Hooftstraat 183 Amsterdam
Tarief: 2.750,- euro inc. 21% BTW

Data:




Omdat de hoogste graad van zorgvuldigheid te hanteren bij NLP opleidingen is er geen mogelijkheid om je via de website voor de NLP Practitioner in te schrijven. De enige manier is namelijk via een gratis en geheel vrijblijvend verkennend gesprek. In dit gesprek wordt alles besproken, de verwachtingen afgestemd en gekeken waar de klik ligt. Wanneer je zo'n gratis en geheel vrijblijvend verkennend gesprek wilt aanvragen, ga dan naar:



De opleiding tot NLP Coach
Wanneer je eerst zelf meer informatie online wilt bekijken heb ik twee uitgebreide artikelen voor je waar je alle details over de NLP Practitioner kan lezen afhankelijk van de reden waarom je een NLP Practitioner wilt doen. Ongeveer de helft van alle deelnemers schrijft zich namelijk voor mijn NLP opleiding in omdat zij coach zijn of coach willen worden. Mocht jij tot die groep behoren, kijk dan naar: de opleiding tot NLP Coach

De NLP Practitioner voor zelfontwikkeling
De andere helft doet NLP vooral voor zichzelf. Mocht je tot die groep behoren, ga dan naar: de NLP Practitioner voor zelfontwikkeling

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.