Naar aanleiding van de workshop Onbeperkt Jezelf kreeg ik deze reactie:

"Ik maak dan nu ook maar meteen van de gelegenheid gebruik te reageren op de workshop Enneagram/NLP en het oefenmateriaal. Ben inmiddels (prive) aan de slag gegaan met wat ik tijdens de workshop van 10 maart heb meegekregen, waaronder ook de DVD Omgaan met angst en onzekerheid. Het was en is heel helder en erg motiverend, ik wil graag nog even zeggen dat het me een stuk beter doet voelen en het geeft me meer vertrouwen en een hoop plezier mag ik wel zeggen.
Wat ook heel grappig uitpakte... Vrijdag a.s. ga ik nog naar de lezing "Uw brein als medicijn" in centrum De Roos. Dit kruiste mijn pad op de dag van de workshop. Ik was toen al een heel eind op weg in het betr. boek + de dvd/boek "What the bleep do we know" en dat wekte juist mijn nieuwsgierigheid en bracht mij bij Tiouw!... en in De Roos vervolgens weer bij de lezing...

Ik kijk met veel plezier uit naar de volgende workshop van Joost.

Met vriendelijke groet,

Linda"
Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.