Client had een probleem met blozen. In situatie waar hij geconfronteerd werd met seksuele thema's werd zijn hoofd rood waardoor client onzeker werd en zich ging afvragen wat de mensen om hem heen van hem vonden.

In de eerste sessie zijn we aan de slag gegaan om met NLP technieken het bloos-patroon te doorbreken en te vervangen door een patroon waarbij hij rustig en kalm bleef in dit soort situaties. Daarnaast leerde hij ook hoe hij ervoor kon zorgen dat hij van tevoren ontspannen naar vergaderingen en bijeenkomsten kon toeleven waar seksuele thema's aan de orde kwamen.

Na de eerste sessie bleek dat client het zeer goed opgepikt had. Hij blijft nu rustig en kalm wanneer dit soort zaken aan de orde komen. Het enige dat nog speelde was dat wanneer hij onverwacht geconfronteerd werd met seksuele thema's dat hij dan alsnog zich rood voelde worden. In de tweede seesie hebben we dan ook door middel van een Swisss-techiek ervoor gezorgd dat hij in onverwachte situatie ook rustig en kalm blijft. Dit bleek goed te werken.
Categories: NLP Cases

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.