Naar aanleiding van de Intensieve NLP Clinic en de Enneagram One Man Show kreeg ik de volgende reactie:

"Ik heb genoten van je voordracht op de NLP workshop. De volstrekte achteloze openheid over je persoonlijke opvattingen en ervaringen spreekt me erg aan. Hiermee laat je zien hoe plezierig het is om met een echt mens te maken te hebben, in plaats van met een goed geregisseerd persona. Ondanks de gezellige voordracht heb je zeer goed door wat zowel de Wetenschap als ook de Esoterie (met hoofdletters omdat het voor velen zo belangrijke begrippen zijn) te bieden hebben. Bij jou is het enige dat telt het practisch nut van een methode. Dit geeft ons deelnemers zin om er aan te beginnen, en houdt ook het vele redeneren en begrijpen een beetje in toom. Ik had totaal niet verwacht in ontspannen trance te raken (leuke ervaring uit het verleden? welke dan? was die dan wel leuk? nou zo leuk was het anders helemaal niet? etc.) maar dat lukte wel. Dat is volgens mij te danken aan jouw suggestie. De gedachte dat je in één klap je leven kunt veranderen is erg verleidelijk. De oefening met het focus op een toekomst precies zoals je die wenst was voor mij confronterend doordat ik focus op iets wat ik helemaal niet wens. Ik heb je verhandeling gedownload waarvoor dank.

Overigens, ik heb ook je enneagram show gezien (ben een vier). Je hebt gelijk: ik heb inmiddels al zo'n drie testjes van het internet gedaan, die allemaal vinden dat ik een 8 of een 7 of een 3 ben. Toch is authenticiteit en emotie voor mij het belangrijkst, en niet mijn bazigheid, vrolijkheid of prestatiegerichtheid."
Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.