Naar aanleiding van de workshop Zelfontplooiing: NLP & het Enneagram, kreeg ik de volgende reactie:

"Allereerst wil ik je hartelijk dank voor de leerzame emails die ik regelmatig van je ontvang. En ik ben ongeveer 2 maanden geleden bij een workshop over NLP en het Enneagram van je geweest. Ik heb nl. al jaren angst- en paniekstoornissen waardoor ik nooit naat het buitenland ging en alleen naar vertrouwde plaatsen. De reden dat ik je deze e-mail stuur is de volgende.
In januari van dit jaar ben ik weer in contact gekomen met een Franse vriend waar ik 24 jaar geleden een korte relatie mee heb gehad. Nu, na 24 jaar jaar, is de vonk nog steeds niet gedoofd en reis ik regelmatig alleen met het vliegtuig naar Nice. Ik heb de ene heuvel (naar Schiphol) na de andere heuvel (alleen vliegen) genomen; en met succes! De volgende heuvel is dat ik hier alles heb opgegeven en zondag alleen naar Canada vlieg waar mijn grote liefde op mij wacht op een eilandje. Hoe romantisch; ik ben een 4!"
Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.