Wanneer je Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) wilt leren, dan zie je al snel door de bomen het bos niet meer, zoveel aanbieders van NLP als er zijn in Nederland. Wat ik altijd tegen mensen zeg, is dat wanneer je de kans hebt om NLP rechtstreeks van Richard Bandler te leren dat altijd de beste optie is (tenzij je Engels natuurlijk niet goed genoeg is of Richard te ver weg is in welk geval je bij mij het beste uit bent). Begin november 2012 komt Richard Bandler naar Amsterdam voor het grote NLP congres. Dat congres met tien verschillende NLP Master Trainers kan op iemand die net met NLP begint, overkomen als iets dat vooral bedoeld is voor mensen die reeds NLP Practitioner, NLP Master Practitioner of zelfs NLP Trainer zijn. En voor een deel is dat ook zo.

Toch is er tegelijkertijd goed rekening gehouden met mensen die weinig tot geen ervaring met NLP hebben zodat zij meteen een prachtige manier hebben om op een excellent niveau zich NLP eigen te maken. Vandaar dat we, waar andere deelnemers hun eigen programma samenstellen, speciaal voor mensen zonder al te veel NLP ervaring een programma hebben samengesteld dat precies voor dat niveau van toepassing is.

De data van het grote NLP congres zijn 1, 2, 3 en 4 november 2012. Deze vier dagen krijg je training van Richard Bander in NLP en hypnose. Hypnose is de kern van NLP omdat Richard Bandler als grondlegger van NLP in de jaren 70 van de vorige eeuw ontdekte dat alle grote therapeuten mensen vooral hielpen bij het oplossen van hun problemen doordat zij een vorm van hypnose toepasten.Daarnaast krijg je dan vier dagen training van John la Valle, Richard Bandler’s vaste co-trainer. John zal laten zien hoe je het communicatiemodel van NLP op een conversationele manier kan gebruiken. Dus waar je van Richard Bandler leert hoe je met hypnose jezelf en andere mensen kan helpen om van problemen af te komen, leer je van John la Valle hoe je beter kan communiceren met je gezin, vrienden, kennissen en collega’s & klanten op het werk.Op de donderdagavond volg je dan een training van Kate Benson. Zij is internationaal de expert op het gebied van NLP en educatie en zij leert je verschillende strategieën over hoe je het beste kan leren. Op de vrijdagavond krijg je dan training van Owen Fitzpatrick, co-auteur van Richard Bandler. Hij is een expert op het gebied van het geven van presentaties en leert je hoe je met NLP gemakkelijk voor een groep kan staan. Tenslotte krijg je op de zaterdagavond een training van Allesio Roberti, de NLP topcoach van Italië. Hij leert je hoe je met NLP andere mensen verder kan helpen.

Op deze manier leer je heel intensief vier verschillende aspecten van NLP waarmee je direct je eigen leven en het leven van je naasten een stuk verbetert. Omdat het allemaal in Amsterdam plaatsvindt is de enige reden om het niet te doen dat je Engels niet goed genoeg is. Maar omdat je alle vragen in het Nederlands kan stellen en er een grote Nederlandse staf aanwezig is, inclusief mijzelf, is een niveau van Engels waarbij je een Engelstalige televisieserie kan volgen zonder ondertiteling meer dan voldoende.

Vanwege de komst van Richard Bandler is dit het uitgelezen moment om met NLP te starten. We weten reeds dat Richard niet in 2013 naar Nederland komt en 2014 is ook nog niet zeker. Dus, geef je vandaag nog op want ik weet zeker dat NLP net zo’n openbaring voor jou is als het jaren geleden voor mij is geweest. Omdat vroeg boeken ons enorm helpt om alles logistiek in goede banen te leiden is er een beloning naar gelang mensen vroeg boeken volgens het volgende schema:

Boek je voor 1 juni dan is het tarief 1295,- euro inc. 19% BTW
Boek je voor 1 september dan is het tarief 1395,- euro inc. 19% BTW
Boek je voor 1 oktober dan is het tarief 1495,- euro inc. 19% BTW
Boek je na 1 oktober dan is het tarief 1595,- euro inc. 19% BTW

Zoals gezegd: de data zijn 1, 2, 3, 4 november 2012. De locatie is het Hilton Hotel in Amsterdam. De dagen duren van 10 uur ‘s ochtends tot 21.30 uur behalve de zondag dan duurt de dag tot zo’n 17.00 uur. Dit grote NLP congres is een samenwerking tussen alle Europese NLP trainers van The Society of NLP en als zodanig zijn deze prijzen overal hetzelfde. Echter alleen bij The Institute of Unconventional Wisdom krijg je bij dit congres als welkomscadeau ook een jaarlidmaatschip van de TIOUW Club ter waarde van 97,- euro waar je tal van DVD’s, CD’s en boeken online kan bekijken, luisteren en lezen.

Voor die mensen die van de gelegenheid gebruik willen maken om dit congres te combineren met het volgen van de NLP Practitioner, kan dat. Het totale programma omvat dan 13 dagen inclusief de vier dagen van het grote NLP congres. De data voor de NLP Practitioner met daarbij dit NLP congres zijn: 21, 22, 23 september, 19, 20, 21 oktober, 1, 2, 3, 4 november (dit congres) en 7, 8, 9 december 2012. Het tarief voor de NLP Practitioner is 2750,- euro inc. 19% BTW. Om je voor het NLP congres of de NLP Practitioner in te schrijven, vul je het onderstaande formulier in en geef je aan welke optie je kiest:

Categories: NLP & Enneagram trainingen, cursussen en opleidingen

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA