Tot nu toe is Neurosofie® vooral bekend geworden als methode voor zelfontwikkeling en persoonlijke groei. Toch is Neurosofie® ook een prima gids voor het oplossen van problemen. Veel, zo niet alles, van wat ik tot nu toe gemaakt en ontwikkeld heb, is namelijk prima in te zetten om een groot aantal problemen op te lossen.

De kern van het zelfontwikkelingsprogramma volgens Neurosofie® is het in je leven in balans brengen van de vier elementen: aarde, water, lucht en vuur. Wanneer je Neurosofie gebruikt voor het oplossen van problemen dan is dat ook de volgorde waarin problemen aangepakt worden. Hierbij staan deze vier elementen achtereenvolgens voor de volgende thema’s:

Aarde staat voor aardse zaken. Dit zijn vooral problemen op het gebied van lichamelijke gezondheid en fitheid, overgewicht, inkomen en seks.

Water staat voor problemen rond emoties en langdurige liefdesrelaties. Hieronder vallen alle problemen rond stress, angst, verdriet, woede en dergelijke zaken.

Lucht staat voor intellectuele en communicatieproblemen. Hierbij speelt zowel het slecht om kunnen gaan met andere mensen, maar ook situaties waarin mensen veel en veels te veel piekeren.

Vuur staat voor wilskracht en ambitie. Op probleemniveau is het vaak een gebrek aan wilskracht en geen idee hebben wat men wil bereiken in het leven. En dat terwijl mensen die weten waar ze voor leven juist langer blijven leven en ook langer vitaal en gezond blijven.

Kortom, dit zijn de belangrijkste zaken om in je leven op orde te krijgen en ik heb de afgelopen tien jaar tal van boeken, CD’s, DVD’s en gratis video’s en gratis rapporten gemaakt om je hierbij te helpen. Er is echter geen structureel overzicht van alle gratis producten, rapporten en video’s en hoe je daarmee aan de slag kan gaan wanneer je problemen wil oplossen.

Vandaar dat ik een gratis gids gemaakt heb, de gids om met Neurosofie® problemen op te lossen waarmee je het complete overzicht krijgt en toegang krijgt tot alle relevante gratis rapporten, zoals die over je goed voelen, je persoonlijkheidstype, afvallen, het opzetten van een eigen bedrijf, gezond uitgaan, hypnose en gezonde spiritualiteit. Wanneer je deze gids in je bezit wilt krijgen, vul dan het onderstaande formulier in om deze gids snel te ontvangen. Het invullen van dit formulier is 100% veilig omdat ik net zo’n hekel aan spam heb als jij en daarom jouw gegevens nooit aan een derde partij geef.


Categories: NLP & Enneagram handleidingen

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA