Uit onderzoek blijkt dat mensen die weten waar zij voor leven langer gezond blijven en ook langer blijven leven. Het antwoord op de vraag "Waar leef je voor?" is dus een belangrijke vraag. Tegelijkertijd vinden veel mensen het moeilijk om lang vooruit te kijken en te bedenken wat ze met hun leven willen doen. NLP heeft een goede techniek voor het maken van een dertig jaren plan. In dit gratis rapport "Waar leef je voor: het Memento Mori werkschema" staat die techniek beschreven.

Maar er is meer. Filosofen hebben namelijk ook nagedacht over wat verstandig is om me je leven te doen. In het kader van Neurosofie┬« heb ik ook het standpunt van Sartre en van Nietzsche over het leven in dit rapport opgenomen. Dat alles gecombineerd met mijn idee├źn over de aankomende biomedische revolutie zoals die beschreven staan in mijn boek Memento Mori: overleef de dood. Je kan stellen dat dit gratis rapport een verloren gewaand hoofdstuk uit Memento Mori is.

Al met al omvat het Memento Mori werkschema drie stappen:

1) Zorg dat dit leven geweldig voor je wordt door uit te vinden waar voor je leeft

2) Bedenk wat je na wil laten

3) Overweeg wat je wilt doen om jezelf na te laten.

Kortom, voor een ieder die bewust wil leven en/of het meeste uit het leven wil halen, is dit gratis rapport een grote stap de goede richting in om erachter te komen waar je voor leeft. Dus, vraag meteen dit gratis rapport op met het onderstaande formulier:Of ga meteen voor mijn boek Memento Mori: overleef de dood:Klik op de groene button om je keuze direct te bestellen via iDeal, Mastercard, Visa, Paypal, of gewoon eerst een rekening thuis gestuurd te krijgen.
betaalmethode
Categories: NLP & Enneagram handleidingen

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA