Naar aanleiding van de publicatie van mijn boek "Neurosofie: het filosofisch fundament van persoonlijke groei" kreeg ik de volgende reactie:

"Beste Joost,

Twee jaar geleden las ik jouw boek: “ Onbeperkt jezelf “. Dit was voor mij een eyeopener. De interesse naar meer groeide. Ondertussen heb ik al 6 boeken van jou gelezen. Het laatste boek is: “Neurosofie”. Zoals elk boek van jou heb ik het tweemaal gelezen. Zo boeiend! Algauw werd me duidelijk dat je weer van alles in beweging bracht. Ik heb er enorm van genoten, zeker ook van de humor, die erin verweven zat en ik heb weer zoveel van jou geleerd. Toch vond ik het vaker niet zo gemakkelijk. Het is weer een zoektocht. Ongelooflijk wat het met me doet. Super eigenlijk! Aan de ene kant werd ik heel tevreden met alles wat ik al ken en kan, maar aan de andere zijde confronteerde je me ook met wat er nog te oefenen valt. Er blijven ook nog wat zaken open! Het boek heeft me weer heel wat inzicht gebracht, energie gegeven en mogelijkheden aangereikt. Het riep op tot meer rust, evenwicht en ik kwam tot het besef dat ik echt een doel heb. Nu zie ik mijn werkpunten en kan ze aanpakken.

Sprekend voor mij is o.a.:

- Hij die slecht ziet, ziet minder en minder. Hij die slecht luistert hoort meer dan er gezegd is. ( 82)
- Wat we doen wordt nooit begrepen, maar altijd alleen maar geprezen of terecht gewezen. (83)
- Hij die er dieper over nadenkt weet dat wat hij ook doet of wat zijn oordeel ook mag zijn, hij altijd fout zit. (85) en nog vele ander.

Ik leerde:
- de kern van persoonlijke groei met Neurosofie kennen
- hoe iemand het gevoel heeft dat hij echt begrepen wordt
- dankbaar zijn
- een professionele aanpak waarderen
- ontdekken wanneer er verbetering ontstaat
- opmerken wanneer en waarom je jezelf dient te motiveren
- hoe je mag provoceren
- minder overtuigen en meer stap voor stap de som nog eens doorlopen om te zoeken waar de fout zit

Tot slot is er de bedenking dat een boek toch zo beperkend is. Dus dat smaakt naar meer!
Beste dank om je kennis met mij te delen. Het is een mooi hulpmiddel bij mijn ontdekkingstocht om meer uit mijn leven te halen. Ik ga het zeker aanbevelen aan anderen, die ook op zoek zijn!"





Klik op de groene button om je keuze direct te bestellen via iDeal, Mastercard, Visa, Paypal, of gewoon eerst een rekening thuis gestuurd te krijgen.
betaalmethode
Categories: Neurosofie

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA