Kijk dat is nu eens psychologisch onderzoek waar ik wat aan heb. (Al was het maar omdat het mijn ideeën over dit onderwerp meer dan bevestigd.)

Zoals ik met regelmaat hier of in de nieuwsbrieven zeg: zorg ervoor dat je je eerst goed voelt, en ga dan pas iets doen. Psychologen (ik zou ze bijna wetenschappers gaan noemen) hebben uitgezocht wat de link was tussen geluk en succes. En wat bleek? Om succesvol te worden met je eerst gelukkig zijn.

Dus niet andersom. Dus niet eerst succes en dan geluk. Nee, eerst geluk en dan succes. Het is maar dat je het weet.

Gelukkig maar dat geluk ook een kwestie is van de juiste technieken toepassen. Of het nu gaat om privé NLP training en coaching of de workshop Zelfontplooiing: NLP en het Enneagram. In beide gevallen leer je technieken voor een gelukkiger leven. En ipse facto dus ook voor meer succes.
Categories: NLP Nieuwsbrief Archief

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.