Lid worden?

Om je van dienst te zijn, ben ik steeds op zoek naar nieuwe manieren om mensen op een laagdrempelige manier zelf te laten ervaren wat zij met NLP & het Enneagram kunnen. Mede daarom heb ik een groot aantal boeken, CD’s en DVD’s gepubliceerd. Nu is het niet zo gemakkelijk om die hele collectie compleet te krijgen, althans tot nu toe. Daarnaast ben ik ook nog eens bezig met nieuw werk of liggen er nog artikelen, boeken, audio en video opname in het archief die weliswaar waardevol zijn, maar waar ik niet aan toekom om het uit te geven.

Vandaar dat ik de The Institute of Unconventional Wisdom club begonnen ben. Met de TIOUW club krijg je toegang tot een groot deel van mijn boeken, CD’s en DVD’s. Plus je krijgt de beschikking over nooit eerder gepubliceerd materiaal.  Allemaal, tenslotte, met de mogelijkheid om het van commentaar te voorzien en mijn reactie daarop te krijgen zodat je meehelpt aan het verbeteren van het gedachtegoed.

Tot dat alles krijg je via de TIOUW club direct toegang via downloads of online video. Uiteraard staat nog niet alles online omdat het zoveel materiaal is. Hier is het schema aan de hand waarvan je kan zien wat er reeds online beschikbaar is en wat er de komende maanden nog aan toegevoegd wordt:

Wat er nu onder andere reeds op staat:
- eBook Klein Boekje Hoop (normaal 5,- euro)
- NLP Kan Je Leren DVD (normaal 35,- euro)
- How to influence people in casual conversation (niet eerder gepubliceerd hoofdstuk van een Amerikaans boek dat nooit is verschenen)
- De tentoonstelling (Nog niet gepubliceerde NLP & Enneagram kort fictief verhaal)
- De 6 TIOUW Teleseminars
- Vrijheid met NLP CD (normaal 6,50)
- Drie zomerlezingen over Quantum Psychology, Nietzsche & Magie (zes uur materiaal)
- Hypnotiseren Kan Je Leren DVD (normaal 35,- euro)
- Tao van Joost: alles bereiken zonder iets te doen eBook (Exclusief voor de TIOUW club)
- De Enneagramshow DVD (Normaal 25,- euro)

Er zijn twee mogelijkheden om toegang te krijgen tot alle informatie, eBooks, artikelen, CD’s en DVD’s die er in de TIOUW club beschikbaar zijn: je kan eenmalig een maand lid worden voor 14,95 euro of jaarlid worden voor eenmalig 97,- euro. Wanneer je jaarlid wordt krijg je als welkomstgeschenk de Hypnotiseren Kan Je Leren DVD en de NLP Kan Je Leren DVD (ter waarde van 70,- euro) thuisgezonden.

Het grote voordeel van jaarlid worden, is dat er continu nieuwe eBooks, artikelen en online video’s aan de TIOUW club worden toegevoegd.

Maak hier je keuze voor welke producten je wilt bestellen en klik daarna op de onderstaande button:

Eenmalig één maand lang toegang tot alles in de TIOUW club a 14,95 Bestel Nu
Jaarabonnement op de TIOUW club met als welkomstgeschenk de NLP kan je leren DVD plus de Hypnotiseren kan je leren NLP voor 97,- euro inclusief verzendkosten. Bestel Nu

Klik op de groene button om je keuze direct te bestellen via iDeal, Mastercard, Visa, Paypal, of gewoon eerst een rekening thuis gestuurd te krijgen.
betaalmethode